Over Aalders & Lampner

Simone Aalders

Wie zijn wij, of beter gezegd waar staat Aalders & Lampner voor? Founder is Simone Aalders. Door haar passie voor duurzaamheid, de behoefte aan verandering en haar levenservaring heeft ze besloten om Aalders & Lampner op te richten.

In de loop van haar carrière heeft Simone expertise en kennis kunnen opdoen in verschillende disciplines, binnen vele non- en profit organisaties in haar rol als consultant. Door deze jarenlange ervaring in het projectmatig werken met klanten, heeft zij een tweede natuur ontwikkeld om binnen organisaties tot de kernvragen te kunnen komen. Dit heeft er toe geleid dat zij geïnspireerd raakte in het vakgebied van coaching en zich verder professioneel geschoold heeft in deze richting.

Als coach kan ze mensen in beweging krijgen, laten herontdekken wie ze werkelijk zijn en wat ze willen, zakelijk en/of privé. Bezig zijn met de essentie van het leven is voor Simone een way of living. Een belangrijk thema in haar eigen leven is het thema van duurzaamheid.

Duurzaamheid betekent niet dat oude gewoonten, gebruiken of methoden overboord moeten worden gegooid. Het bestaande kan worden verenigd met het nieuwe, zodat innovatie geen weerstand oproept maar wordt toegejuicht. Dit is het ontstaan van de naam Aalders & Lampner. Nieuwsgierig? Neem gerust contact op.